Vilniaus M.K.Čiurlionio menų gimnazija - tavo mokykla?

Rask savo klasę ir galėsi palaikyti ryšį su klasiokais, sužinoti apie vykstančius susitikimus ir dar daugiau!

Iš viso įrašų: 33

Ar pravarti patirtis igaunama sioje mokykloje?

Autorius:
Sukurta: 2005-08-07 14:28
rita kavaliauskaitė

Pasisakymų: 2

Sukurta temų: 1

2005-08-07 14:28

Aisku pravarti! Mirktelėti
Kuo toliau, tuo labiau supranti, kad mokykla dave laaabai daug
Per kancias i zvaigzdes, kaip sakoma.. Šypsena
Ruta Kairionyte

Pasisakymų: 4

Sukurta temų: 0

2005-12-09 19:14

labai pravarti! ash jau baigiu studijas, ir \"atsakau uzh bazara\" Liežuvis labai gera mokykla, tik pasistenkit pasinaudot viskuo ka ji gali pasiulyti.
Neegzistuojantis vartotojas
2005-12-09 23:33

nu ka as zinau..dabar ji mane eda..gal ateiti ir dekosiu likimui uz sia dovana.zinau tik,kad nerealiai pravarti patirtis ir savarankiskuma isugdo deze
Rasa Baruliene

Pasisakymų: 14

2007-07-12 09:28

na mano patirtis gauta ten gal man pades duonai uzsidirbt, bet rasau ne del to... gal kokiu muzikantu patirtis padetu man? Kvatotis

dabar studijuoju animacija ir didziausios problemos man post produkcijos fazeje kai reik garso takeli rasti ,nes siuo metu ypirkt dainu ar kokiu hitu naudojimo teises neisgaliu, tai jai kas kartais kuria savo muzika ar pazyta ka, gal duotumes man? as tuo paciu y savo animacija ydeciau gal padetu jums pasireklamuot Kvatotis

cia pavyzdys is paskutines mano animacijos http://uk.youtube.com/watch?v=J7FcG38KHFQ
2007-07-12 13:52

Visi mokslai yra pravartus ateityje-viskas priklauso tik nuo taves. O as dziaugiuosi ir didziuojiuosi baigusi Ciurlionke, bet savo vaiko-neleisciau [N]
2007-07-12 13:53

o:o kazkaip raidziu paskutiniu metu per daug pridedu i zodzius Kvatotis
Cia vis tos dainu sventes padariniai [B]
Jocys Jocys

Pasisakymų: 2

2007-07-19 12:11

Seno užkietėjusio legendinio dvejetukininko nuomonė :
M.K.Č. yra gerai, jei į akademiją (muzikos, dailės) stoji. Jei kartais netyčia sugalvoji, kad iš meno (mano atvėju iš muzikos) duonos nevalgysi.... Įstoti praktiškai niekur neįmanoma. Į bendrą lavinimą, bent jau mūsų laikais buvo žiūrima pro pirštus. Be to, aš neturėjau normalios vaikystės. Tačiau neskaitant viso to M.K.Č man labai daug davė. Kai turėsiu savo vaiką pabandysiu leist ten, jei jam nepatiks - tiesiog pervesiu kitur. Jei patiks ir užsikabins .....
2007-07-19 16:14

svarbiausia pati atmosfera, aplink muzika, daile, sokis tai suformuoja savita poziuri i gyvenima, aplinka, zmones, mena, muzika, kultura apskritai, galu gale tavo draugu pazystamu kolegu rata sudaro protingi, issilavine meno zmones, o ne buduliai is rajono, kaip butu baigus kokia ne tokio meninio pobudzio mokykla, aplinka labai mus itakoja ipac mokykloje, o ten buvo pakankamai gera atmosfera, nematem manau daug ziauriu dalyku, kurie vykdavo kitose mokyklose.aisku del to isskirtinio poziurio i viska realiam gyvenime neretai sunkiau, bet nemainyciau to ka gavau ciurlionkeje i tai ka galejo duoti kokia naujininku vidurine Šypsena
Ramune Jalinskaite-Vasilenko

2007-07-20 12:20

Patirtis cia gera buvo mano laikais Kvatotis kazkaip menininkai sugeba pritapti ir prie kito pasaulio,t.y. prie to kas nesusije su muzika....na pvz as,baigusi Ciurlionke ir Muzikos akademija,niekada nedirbau pagal savo specialybe,sugebejau puikiai ismokti ir kitokiu amatu....Cia ne zmones,o genijai mokosi Liežuvis
Jevgenijus Jevgenijus

2007-07-23 23:27

Jonai, nesakyk, kad "tavo laikais" buvo ziurima pro pirstus. As va baigiau daug anksciau uz tave, bet nieko, istojau kitur ir su muzika nieko bendra dabar. Ir ne as viena is musu klases!

Patirti gera. Mane asmeniskai si mokykla labai uzgrudino. Dar galvoju, kad uzsieme zmones maziau sunkeliais nueina. Jeigu mano vaikai bus gabus ir nores mokytis - leisiu, nors ir labai sunku mokytis M.K.C..

As pati niekada nesigailejau, jog baigiau ciurlionke, o i akade neejau.
Renata Muraško

Pasisakymų: 6

2008-01-19 17:42

ish to ka ishmokau mokykloj naudoju tik anglu kalba, shiektiek lietuviu rashyba, shiektiek matiekos, shiektiek fizikos ir shiektiek geografijos.
Mano nuomone shuniui ant uodegos praleistos pamokos:

Kuno kultura (kur per 45min turi spet persirenkt 2 kartus ir sushiles po fizinio eit i koki nors kontrolini arba testa)

Istorija (kam ta istorija - kas buvo tas prazuvo. i ten jau nebenueisi. O va ateitis - tai butu idomesne pamoka. Aishku, shietiek bendru ziniu reik turet ish istorijos, bet ne tiek kiek moke ten apie visokius vasalu vasalus..) Nors ir idomu buvo kelis metus pas Galini pasimokyt.

kokios ten dar "svarbios" pamokos buvo..
Nu ten visokios tikybos, etikos ir pan..

a, nu dar tushcias laikas buvo leidziamas filosofijos pamokose.. apie grybus visokius kalbedavom ir toko ish to jokio.

Buciau shulios dirikas, ivesciau tik kokias 5 pamokas, o viska kita lauk mesciau. Mokytoju irgi 90% ishmesciau nacher. praplatinciau klases, kad visi tilptu i pamoka Šypsena

2008-01-20 23:47

"Buciau shulios dirikas, ivesciau tik kokias 5 pamokas, o viska kita lauk mesciau."
Ir mokyklą baigtų tikri dundukai.

"shiektiek lietuviu rashyba"
O nesimato, gerbiamasis. Jau ko negaliu pakęst, tai kvailų šnekų. Nieko asmeniško. Šypsena
2008-01-21 19:23

spaudžiu dešinę, Linai Šypsena [Y]
Renata Muraško

2008-01-22 10:04

Tame ir kampas, kad mokykla baigia dundukai.. paskiau eina i univerus toliau klausyti tushciu dunduku paskaitu, kad ir kaip jiems tai nepatiktu (dar uz tai reguliariai primoka pinigais)..
Su metais pasijaucia labai pribrende ir protingi atsedeje visas tas nuobodzias paskaitas, tai isidarbina kokioj nors prestizinej darbobvietej ir jauciasi labai nedundukishki. Aishku, buna ir ishimciu.
Kaikurie susipranta anksciau, kaikurie veliau, kad tushciai shvaiste laika, bet dazniausiai tie ikalti dalykai mokykloj, univere ar tevu iki gyvenimo galo privercia gyventi pagal kitu puciama dudele. Kitaip tariant - gyvenimas pasroviui.
Paguoda jiems ta, kad dauguma taip gyvena, tai ir palaiko vieni kitus Šypsena

ar dabar protingiau skamba? 8)

Susimąstyk profesoriau.. [D] (kol dar nesukakojo 60)
cia asmenishkai.
2008-01-23 10:45

Va tokie protinio darbo proletarai po to klauso mango/delfinų, krykštauja nuo Valinsko "humoro" ir balsuoja už tvarką irgi teisingumą. Šypsena
angele markauskaite

2008-01-23 14:10

ir ant priekinio golfo stiklo raso"night wolf" taip siek tiek naudodami anglu kalba
Rasa Baruliene

Pasisakymų: 14

2008-01-23 15:58

hahahaha Šypsena
Renata Muraško

2008-01-30 13:28

Kvatotis Angele, Linai, jus zmoniu ir su mikroskopu turbut neperskaitytumet..;|

Bet ish jusu galetu isheiti gera pora - humoriuka prilaikot panashu :up:
Lina Slavickaite