Užsiregistruok Klase.lt ir galėsi diskutuoti šioje ir daugybėje kitų diskusijų temų.
Netvirtinu, renkamės sąmoningai.Tačiau pabandykime šiek tiek palyginti savo išrinktuosius ir tėvus. Nemanau kad panašumų nebus.......
taip. as ir rinkaus rodos pagal save..be logisku kokiu pasv. bet su metais pamatai daugiau. ir nustembam.. kad tai pasitvirtina.

Vasarą bus 8 kaip vedę, o dar metus prieš tai kartu buvom. Ai žinau, sakysit, mažai dar ir tt. Ir taip, niekas nežino kaip bus toliau, bet neketinu prisigalvot problemų - dabar yra gerai ir tai viskas ko reikia, ane? 
Aurimai, vadinasi mes panašūs..aš kai pykstu ir mane reikia palikti ramybėj..kaip sakoma reikia 10 min ar daugiau garui nuleist, o lindimas į akis mane dar labiau erzina
tai kad yra ir daugiau.. mes abu tokie.
ir ta puikiai zinau..kaip valdyti.
Netvirtinu, renkamės sąmoningai.Tačiau pabandykime šiek tiek palyginti savo išrinktuosius ir tėvus. Nemanau kad panašumų nebus.......
Aurimai, vadinasi mes panašūs..aš kai pykstu ir mane reikia palikti ramybėj..kaip sakoma reikia 10 min ar daugiau garui nuleist, o lindimas į akis mane dar labiau erzina
pradejus kartu gyventi..po biski pamatai tuos pacius bruozus.
po daug metu pamatysi dar daugiau. gal...
Aš renkantis klausiau nieko kito, tik instinkto ir jei reiktų išvardint savybes ar paaiškinti pasirinkimą logiškai - negalėčiau. Tiesiog žinojau, kad darau gerai ir vestuvių dieną buvau ramus - vadinas viskas bus ok. Ir yra ok. 
Jei ir išskirti vieną pageidaujamą savybę, tai yra sugebėjimas asmeniškai nepriimti žmogaus su kuriuo esi nuotaikų, kurios aiškiai įtakotos kažkio kito veiksnio, o ne tavęs. Daug barnių kyla, kad ne taip pažiūrėjo, kažką pasakė, kažką sureikšminom. Ne - žiūrėti reikia objektyviai ir kartais nutylėti, kas nepatiko, nes nebūtinai mes esame to priežastis. Aš - 100proc nuotaikos žmogus. Kai man gerai - visiems gerai. Kai aš pykstu - geriau mane palikt vieną, nes bus žodžių... Gal užtat ir pats suprantu, kad kartais tiesiog reikia žmogų ramybėj palikt ir nekreipt dėmesio...
kiek kartu jau metu?

nzn DM kazkaip dar netikiu
issigandau 

Aš renkantis klausiau nieko kito, tik instinkto ir jei reiktų išvardint savybes ar paaiškinti pasirinkimą logiškai - negalėčiau. Tiesiog žinojau, kad darau gerai ir vestuvių dieną buvau ramus - vadinas viskas bus ok. Ir yra ok. 
Jei ir išskirti vieną pageidaujamą savybę, tai yra sugebėjimas asmeniškai nepriimti žmogaus su kuriuo esi nuotaikų, kurios aiškiai įtakotos kažkio kito veiksnio, o ne tavęs. Daug barnių kyla, kad ne taip pažiūrėjo, kažką pasakė, kažką sureikšminom. Ne - žiūrėti reikia objektyviai ir kartais nutylėti, kas nepatiko, nes nebūtinai mes esame to priežastis. Aš - 100proc nuotaikos žmogus. Kai man gerai - visiems gerai. Kai aš pykstu - geriau mane palikt vieną, nes bus žodžių... Gal užtat ir pats suprantu, kad kartais tiesiog reikia žmogų ramybėj palikt ir nekreipt dėmesio...

hmmm
pamatysi su laiku gal.. kad jos panasios.
nebutinai is isvaizdos.

Sveiki visi
. Nežinau kaip dėl tų savybių ir kriterijų, bet nesamoningai visi mes renkamės vyrus panašius į savo tėtį, o moteris - į mamą. Kažkur giliai pasąmonėja tai užfiksuota.
sutinku.
pas mus seimoj tas tikrai atsitiko. nors rods ir ne specialiai.

nu as pagal mama tai tikrai nesirenku 

Sveiki visi
. Nežinau kaip dėl tų savybių ir kriterijų, bet nesamoningai visi mes renkamės vyrus panašius į savo tėtį, o moteris - į mamą. Kažkur giliai pasąmonėja tai užfiksuota.
Šiais laikais rinktis pagal šeimą yra nesąmonė. Vaikai auga veikiami daug platesnės aplinkos negu šeima. Šeimoje gali viskas atrodyti puiku, vaikas augti perdėtai giriamas su išpūsta saviverte, o paskui užaugęs šventai tiki, kad turi teisę į viską gyvenime neįdedant jokių pastangų ir kai išaiškėja, kad pasaulis ne toks, suklumpa ir pasiduoda vos kliūtims atsiradus - kodėl čia jam nesigauna viskas iš pirmo sykio? Atsiranda pyktis, kas persiduoda į jaunos šeimos aplinką ir viskas greitai keičiasi....
Turiu ne vieną draugą, kurie iš išardytų šeimų - dažniausiai tėvo nebuvo. Mirtis, alkoholizmas - įvairios priežastys. Visi puikūs bachūrai, drąsūs, ryžtingi, siekia kažko. Gerai, kad jų moterys nenurašė dėl "šeimos"
Vienžo, nesutinku. Ale rinkitės kaip jums patinka
Man svarbu kaip maniškė pasirinko 
jei mama teisingai isauklejo..jis ja gerbia. viskas ok. geri ir uzaugo. o per didele meile ir tarnavimas gali tik pakisti koja. nesvarbu 1 ar 2 augino. pagarba tevams daug parodo.
kaip ir tolerancija..kitokiems. man tas svarbu.

na atlikinekit ta praktika...
Donatai ...tai vadinasi gyvenimo praktika...ir mes ją labai puikiai atliekam
Dienos anekdotas
- Brangioji, ką tau padovanoti gimtadienio proga?
- Man visiškai tas pats, tik kad dėžė automatinė būtų.