Užsiregistruok Klase.lt ir galėsi diskutuoti šioje ir daugybėje kitų diskusijų temų.
ok..na ta tema..tiek ant galo,..pabaigai tik tiek..uz kiekwiena klaida man ar mano artimiesiems, gydytojui atlygis-mirtis
Dievas nubaus..Trenks negyvai zaibas!
Dangirai kažkas negerai. Vien tik keiksmažodžiai ir savižudybės ant liežuvio. Ir dar visus varo gyvsidabrio prisivaryti su tom vakcinom. O daktarų visokių būna ir alopatinėj medicinoj. Ir man tenka karts nuo karto susitikt ir pasiginčyt. Išties kartais plaukai šiaušiasi.
o tu zhinai , neeeeee tu per kwailas zhinto..kad keiksmai tik charaektery zhymi..o ne isilawinima..ar smegenine..-karoce laiswas..-atboij..EIJK..NX..!
Charakteris įtakoja žinių įsisavinimą
wa wa,,kuo mandagesnis gydytojas..tuo greiciau bek lauk..
o tu zhinai , neeeeee tu per kwailas zhinto..kad keiksmai tik charaektery zhymi..o ne isilawinima..ar smegenine..-karoce laiswas..-atboij..EIJK..NX..!
Charakteris įtakoja žinių įsisavinimą
ok..tema baijgiam..ane,,,wisi durniai..kaip ir tikejaus,, o ash stangas pakilnosu..papaluskiosiu..pasaudysiu..-nx kileriu mokykla poryt ..aplankysiu..
Prieš ką nors kritikuojant žvilgtelkite į save 
Labos nakties ir ramybės Jums.
Spręndžiant iš keiksnojimo pačių daktarų vietoj sistemos, žinot toli grąžu ne viską
Apseinu be tablečių ir kito farmacininkų chlamo.
Gerbiamoji, pasikniskite giliau į tas medicinas ir mokslus. Nukaręs žandikaulis savaitei garantuotas.
ne baijk..as wiska zhinau
Ir kaip aš galiu jiems padėt, jei apseinu be daktarų paslaugų?
nesiugot paciam israshytu tableciu..
Gerbiamoji, pasikniskite giliau į tas medicinas ir mokslus. Nukaręs žandikaulis savaitei garantuotas.
zinoma..jei nudesiu ta gydtoja kaip koky shuny..kas deda..kitose shalyse..
Į jo vietą ateis kitas. Tokia sistema. Elgiatės kaip bet koks gydytojas: kovojate su pasėkmėmis.
Papasakokite trumpai, jei klaviatūros gaila
moksline medicina..nx..
zinoma..jei nudesiu ta gydtoja kaip koky shuny..kas deda..kitose shalyse..
Į jo vietą ateis kitas. Tokia sistema. Elgiatės kaip bet koks gydytojas: kovojate su pasėkmėmis.
kuris ismano ta darba-cia labai ilgai truks pasakojimas
O ką jūs laikote geru gydytoju?
klausyk.beweijk kiekwiena diena su debxlu gydytoju susitinku-ar ka man daryt...?
Pasikeist pačiai ir debilai išnyks iš akiračio.
wisais laikais...chcihcihcihcihcihci..
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jums hihi, o kaž kam tai kainavo gyvybę....
pyktas juokas
Ir iš kur tiek to pykčio???
jis teise turi receptams ne ash..-aS as teises jokios..net ji nushaut...
Dienos anekdotas
- Brangioji, ką tau padovanoti gimtadienio proga?
- Man visiškai tas pats, tik kad dėžė automatinė būtų.