Užsiregistruok Klase.lt ir galėsi diskutuoti šioje ir daugybėje kitų diskusijų temų.
wisais laikais...chcihcihcihcihcihci..
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jums hihi, o kaž kam tai kainavo gyvybę....
pyktas juokas
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jums hihi, o kaž kam tai kainavo gyvybę....
Pakniskit giliau kas yra medicina, kas ją valdo ir suprasite.
as zinau..bet klasiu toliau kituuuuuuuuuuuuuuu!...
Pakniskite. Į tą laiką ką nors kas nors parašys. 
Beveik Bibliją cituojat 
Dangyra, nuotaika šian prasta, tai nusprendėt išsilieti ant gydytojų?
ji man prasta kai man buwo 18-ka su medicina..pradejau..kazhka turet... o dabar tai ish wis zhudyt irgi rusiuos..
Ji visais laikais tokia buvo. Matau po truputį pradedat mąstyti - geriau vėliau nei niekad
man uzhtenka pora zhodziu apie liga , isgirsti ish gydytojo-as pasakysiu-jis gydytojas ar apsishaukelis
Tikras gydytojas šalins ligos priežastis, o ne kalbės apie ją pačią. 
as zinau..bet klasiu toliau kituuuuuuuuuuuuuuu!...
ji man prasta kai man buwo 18-ka su medicina..pradejau..kazhka turet... o dabar tai ish wis zhudyt irgi rusiuos..
Ji visais laikais tokia buvo. Matau po truputį pradedat mąstyti - geriau vėliau nei niekad
man uzhtenka pora zhodziu apie liga , isgirsti ish gydytojo-as pasakysiu-jis gydytojas ar apsishaukelis
MEDICINA PALENGVINA KANČIAS SERGANT ir viskas. Daugiau ji nieko ir nedaro. Yra tarp gydytojų tie kurie gydo žmones (pašalina ligos priežastį ir liga pranyksta). Tačiau pagrindinė medicinos esmė yra palengvinti žmogaus kančias sergant.
kodel tos wisokios tylejimo priesaikos..
as noriu zhinot KODEL..gydytojas siandien NEBE gydytojas
Ligoninė skirta ligoms prižiūrėti (pats pavadinimas apie tai pasako), o daktarai toje įstaigoje puoselėja ligas ir palengvina kančias (alopatinė medicina).
wat chachacha..Vytautai ligonineje..wiskas atliekama...nuo ..sadmazo..iki lauk ishmetimo!!!!!!!!!
Ligoninė skirta ligoms prižiūrėti (pats pavadinimas apie tai pasako), o daktarai toje įstaigoje puoselėja ligas ir palengvina kančias (alopatinė medicina).
Ir kuom siūlote pakeisti gydytojus? Maža kritikuoti, dar reiktų ir ką nors pasiūlyti
atranka..gera antranka..ne kiekwiena..shuda i gydytoja..-wisiskai mokslu knygles keist reijk
)))
Geriau siūlykite žmonėms patiems rūpintis savo sveikata ir daktarų nereikės. Ir grožį savą išsaugosite - pyktis laaaaabai jam kenkia. Kaip ir sveikatai 
ligonine ..praktika..
butu mano walia-nx wisas chemo..nuimciau.., skiepus..bl waryciau su dirzhu studentus dirbt..dirbt..dirbttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.praktikoooooooooooooooooooooooj...!
Kokios dar praktikos???
Ir kuom siūlote pakeisti gydytojus? Maža kritikuoti, dar reiktų ir ką nors pasiūlyti