Užsiregistruok Klase.lt ir galėsi diskutuoti šioje ir daugybėje kitų diskusijų temų.
ziauru, zmones puikiai paruose.
o tai mes teroristai ?

visa problema ta:\
JAV pries kelis metus priime istatyma, kad asmenis itaremus terorizmu gali laikyti be teismo,teisti slapta ir laikyti slapta ,ir niekas to nezinos (tokiem kaip mes ruose koncentracijos stovyklas,ir karstus)
Edvardai,neradau 400 architektu peticijos,atkelk nuoroda
štai jinai:
http://www.ae911truth.org/
ir jus eisit.
anksciau ar veliau eis dauguma kartu. ir isgirsit informacijos pakankamai, ir kuov toliau tuo daugiau.
be to gali buti ruosemasi panaudoti atomini ginkla,gali buti kad zmonem streso ivaryti (kad nematytu tikru priesu - globalistu),ir paskelbti nepaprasta padeti.
Per Alekso Džonso radio laidą girdžiu kaip kas dieną skambina susirūpinę amerikiečiai, sako vis daugiau ir daugiau kariškių mato gatvėse, kuriami kariniai postai, kad jau dabar sudaromi sarašai - raudonieji, mėlinieji ir oranžiniai. Viskas tai taip realu ir žmonės visvien negali patikėti. Jie galvoja kad fsio, po antro pasaulinio karo nebus jokių masinių skerdynių. Bet dabar masiškai konfiskuojami ginklai nes federalai bijo revoliucijos. Jau virš 20 JAV valstijų pasirašė rezoliuciją dėl nesutikimo atiduoti ginklus ir konstitucijos gynimo, savo laisvių gynimo.
Žmonės taip toli nuo įvykių. Bet tarp jų yra lietuvių, ir jei aš būčiau ten dabar, tai jau kitą dieną sėsčiau į lėktuvą.
O dabar paklausykit prognozes. Jau tuoj tuoj visiškia žlugs doleris ir Amerikoj prasidės suirutė. labai tikėtina kad CIA vėl suorganizuos teroristinius išpuolius, tai vėl neva bus teroristų musulmonų darbas. Bus atakuojamas Iranas, ir nežinia po kokios ten teroristinės atakos bus uždarytos Amerikos, Kanados ir Meksikos sienos kad žmonės negalėtu ten nei atvykti nei išvykti. Nors tarp šių valstybių sienos tiesiog išnyks, ir Biderbergerių planas sukurti Šiaurės Amerikos Sąjungą taps realybe. Masė žmonių matomai bus eksterinuota nepaisant revoliucinių nuotaikų, nes vis tik masinė žiniasklaida vis dar laiko 80% Amerikos populiacijos nežinioj. Taipogi nauji skaitmeniniai pinigai ateis lyg savaime suprantamas vienintelis išsigelbėjimo variantas iškankintai visuomenėj, kurią daugiausiai sudarys ORANŽINIŲ sąrašo praplautasmegenės avys, ir jiems vienintelis variantas bus priimti RF ID čipus arba mirti.
Tokios mano pranašystės. Net nemano tai. Tai tų žmonių pranašysstės, kurie seka Bilderbergerių grupės veiklą ir žino apie jų planus.
Kas čia tuščiažodžiauja, geriau negaiškit laiko, užsiimkit savišvieta nes tai viskas vyksta jau dabar. Daugiau gaišti nėra laiko.

Edvardai,neradau 400 architektu peticijos,atkelk nuoroda
galiausiai, turiu tokia minti. Viskas, ka traukia tiedu veikejai, panasus i sektantus (NESAKAU, kad taip yra) - eina is saltinio su rusiska potekste. AR NEGALI buti TAIP, kad tai - seni kaip pasaulis rusijos metodai?.. Amerikonai rimtai imasi igyvendinti priesraketinio skydo programa, ir jos seselyje atsiduria ir rusai, tartum zemieciai ateiviu leksciu seselyje kaip "Nepriklausomybes dienoje". Rusai, aisku, irgi is paskutiniuju stengiasi kazkuo atsigasdinti, bet turbut jie jaucia, kad REALIAI nepajegs nuveikti kazko panasaus grandiozisko, kad prilygtu amerikonams, arba bent jau nespes laiku, taigi... Imasi senu metodu. Ir sitier du veikejai tycia ar netycia tapo zaisliukais rusijos planuose, ir manau, kad rusija labai turetu jais dziaugtis - labai gerai uzsukti. Jie atlieka savo misija puikiai - skelbia visais kanalais kokiais tik gali, kad amerika - blogis, bekit is amerikos [ir kur nuleksit, jei antroji ar kelinta ten pagal dydi - rusija?? anksciau ar veliau - i rusija...], bekit ir is anglijos... zodziu, KONSPIRACINIS karas, ka jau ka, o sitai rusai kazkada ismane velniskai neprastai. Gal tai ir desperatiski veiksmai, bet geriau negu viosai nieko nedaryti, dygstant amerikonu priesraketiniam stogui panoseje... stai ir turim rezultata - is rutube plaukia info apie amerikoniska pasaulio pragara, blogi ir t.t., ir tik rusai mus isgelbes turbut... O apie rusu kino galimybes, taip pat ir PROPAGANDINIO (gal net YPAC propagandinio) senesniems gyventojams nereikia pasakoti, dauguma ju iki siol dievina rusiska kina. taip kad sukurti tikroviskus reportazus apie KA TIK NORI - rusams ne problema. per eiline televizija galit ziuret apie ekstrasensu dvikovas, parapsichologu kovas, velnio isvarymus... tai ka cia jau besneket. as tik taip DAR galeciau logiskai paaiskint ta nesveika tu PANASIU i sektantus veikeju aktyvuma...
Kuris tau iš šių žmonių rusas?:
Alex Jones? David Icke? Aaron Russo? David Ray Griffin?
Kam jūs patys sau kenkiat? Nu ar bent vienas iš jūsų pasitikrinot informaciją? Kodėl niekad nepagrindžiat savo pozicijos o tik ir varot savo įsitikinimus? Nu pasitikrinkite gi patys, turit rankas, akis, klaviatūrą, google, nu paieškokit gi ką nors pagaliau, ar jums sunku? Negi taip sunku mus nuneigti.
Pasakytumėt. Va Virgi, tu neteisus ties šiais punktais:
1) nebuvo niekad jokios atakos rugsėjo jokią ten vienuoliktą(ir pateik informacijos šaltinį),
2) nėra kokios finansinės krizės, ar bent jau ne mano kieme ar nem ano akimis žiūrint (ir pateik informacijos šaltinį
),
3) nėra ten jokių RF ID čipų. (ir pateik informacijos šaltinį)
Nu vat

galiausiai, turiu tokia minti. Viskas, ka traukia tiedu veikejai, panasus i sektantus (NESAKAU, kad taip yra) - eina is saltinio su rusiska potekste. AR NEGALI buti TAIP, kad tai - seni kaip pasaulis rusijos metodai?.. Amerikonai rimtai imasi igyvendinti priesraketinio skydo programa, ir jos seselyje atsiduria ir rusai, tartum zemieciai ateiviu leksciu seselyje kaip "Nepriklausomybes dienoje". Rusai, aisku, irgi is paskutiniuju stengiasi kazkuo atsigasdinti, bet turbut jie jaucia, kad REALIAI nepajegs nuveikti kazko panasaus grandiozisko, kad prilygtu amerikonams, arba bent jau nespes laiku, taigi... Imasi senu metodu. Ir sitier du veikejai tycia ar netycia tapo zaisliukais rusijos planuose, ir manau, kad rusija labai turetu jais dziaugtis - labai gerai uzsukti. Jie atlieka savo misija puikiai - skelbia visais kanalais kokiais tik gali, kad amerika - blogis, bekit is amerikos [ir kur nuleksit, jei antroji ar kelinta ten pagal dydi - rusija?? anksciau ar veliau - i rusija...], bekit ir is anglijos... zodziu, KONSPIRACINIS karas, ka jau ka, o sitai rusai kazkada ismane velniskai neprastai. Gal tai ir desperatiski veiksmai, bet geriau negu viosai nieko nedaryti, dygstant amerikonu priesraketiniam stogui panoseje... stai ir turim rezultata - is rutube plaukia info apie amerikoniska pasaulio pragara, blogi ir t.t., ir tik rusai mus isgelbes turbut... O apie rusu kino galimybes, taip pat ir PROPAGANDINIO (gal net YPAC propagandinio) senesniems gyventojams nereikia pasakoti, dauguma ju iki siol dievina rusiska kina. taip kad sukurti tikroviskus reportazus apie KA TIK NORI - rusams ne problema. per eiline televizija galit ziuret apie ekstrasensu dvikovas, parapsichologu kovas, velnio isvarymus... tai ka cia jau besneket. as tik taip DAR galeciau logiskai paaiskint ta nesveika tu PANASIU i sektantus veikeju aktyvuma...
Tu pasigilink daugiau kieno informacija,kas kaip kokiu tikslu daroma( rusiskos informacijos tik 2-5% ir nedaugiau).
o jei tu nesupranti,tai bent jau pasistenk objektyviais faktais vadovaukis rasydamas. beje kolega visiskai jokios rusiskos info nepateikia.
Nėra reikalo ginčytis dėl akivaizdžios tiesos. Parašykite google ar youtube "fema camps"arba "fema coffins" ir ieškokit atsakymų patys.
nesveikas paranoikas... persisviesk smegenis... o man ne vieta paranoiku temoj... atia ! sekmes kariaujant su zaliais zmogeliukais
tikiuosi suprasit kuo jusu karai gali baigtis - tramdomais marskinukais
ko ir linkiu CIAO
Gerai, padarom taip. Tie kurie šneka durnizmus, davai dinkit iš šito forumo arba įrodykit kad aš neteisus ties šiais punktais:
1) Jog JAV vyriausybė pati organizavo teroristinę ataką 2001/09/11. Aš vadovaujuosi David Ray Griffin pasaitom ir esu vieną iš jų jau išvertęs į Lietuvių kalbą. Ją galima rasti mano tinklapyje čia:
http://sites.google.com/site/atoveiksmis/deividas-rejus-grifinas
2) Jog Alex Jones yra išgalvojas asmuo ir neturi tinklapio www.infowars.com bei neturi milijonų pasekėjų visame pasaulyje kurie skambina į jo laidą iš viso pasaulio ir kas dieną kalba apie naujausius įvykius.
Bent jau šiuos du punktus paneikit pradžiai....
Na o dėl FEMA cuffins tai jau pilnas internetas tos informacijos. Čia gan švieži naujiena.
Supraskit, jei nemastysit ir toliau liksit abėjingais, jūs ne tik būsit kalti dėl NWO atėjimo, bet ir rizikuojate prarasti savo gyvybes. Galvojat žydai būtų patikėję kad jiems kas išpranašautų holokaustą? Galvojot pirmojo ar antrojo pasaulinių karų aukos tikėjo kad jiems gali taip nutikti? Geriau pripažinkit kad klystat dabar, nes vėliau kai tai bus akivaizdu jūs nekęsite ir gėdysitės savo pačių.
Aš irgi buvau bandos dalis dar vos prieš 6 mėnesius, nieko nežinojau apie Bilderberg group, nei apie New World Order, nei apie 9/11 vidinį sąmokslą, bet bent jau galiu nesigėdyti savęs dabar nes supratau ir pripažinau ties tam tikru momentu jog tikslingai buvau masinės sistematinės dezinformacijos padarinys. Ir jūs neesat dėl to kalti. Dėje mus tikslingai DURNINO masinė žiniasklaida, nes ją finansuoja globalusis elitas. Tai atrodo neįtikėtina, bet tokia yra tiesa. Prisiminkit kaip Stalino laikais masiškai buvo naikinama inteligentija - to reikėjo sistemai, nes lengviausia valdyti nežinančius žmones...
"Minia turi akis ir ausis, bet ne per daugiausia - kai kada net pasigailėtinai mažai - išminties ir tiek pat atminties". A. Šopenhaueris

ponas Gediminai, man kada informacijos reikes, as pats susirasiu. O tie atsilupeliai cia "nachaliskai" bruka savo vapaliones.

Matot, kas gaunasi, kai žmones norit perspet ir jiems teikiat informacija bei faktus sutinkat pasipriešinimą, nes žmonės kurie nenori mastyti ir suprasti, kas jiems sakoma, turi tik viena argumenta - pavadinti jus durniais
.
O kad pasaulyje jau prasidejo keisti dalykai tai jau turetu buti visiems akivaizdu. Nekiskit galvos į smėli kaip stručiai.... Nes jau rytoj gali buti per velu....
rusai ir apie lietuva daug ko pripasakoja... va, kad mes kone patys sausio 13 ivykius ivykdem. ar jau nelabai pamenate?
rusai ir apie lietuva daug ko pripasakoja... va, kad mes kone patys sausio 13 ivykius ivykdem. ar jau nelabai pamenate?
svaigsti ir nejauti, tokie kaip tu prisiziuri kazkokiu briedu ir skleidzia pezalus... paziurek multiku ir pradesi pliurpt, kad raganos egzistuoja, ar kad gyvuneliai kalba musu kalba...
Visi tie kas pasisakė, jūs bent pabandėte patikrinti nformaciją prieš pasisakydami? Geriau neterškit eterio be reikalo.Kaip jūs elgiatės yra tas pats jei žmogus ateitų pas daktarą su skundimusi galvos sakusmais, o gydytojas praskanavęs su rentgenu pasakytų - "jums smegenyse auglys kurį reikia pašalinti". Tada jūs sakytumėt - "o daktare, ne, jūs meluojate, jūs sąmokslų teoretikas, aš jumis netikiu, ir išeinat". Po mėnesio grįžtat, ir sakot - "daktare ,ko gero jūs buvot teisus". O daktaras sako - "jo, buvau, bet dabar jau per vėlu ir jums oparacija nepadės, arba jei padės, tau jūs jau negalėsite valdyti savo kojų"
Jums būtina parodyti savo neinformuotumą (o gal bukumą) kad veliau iš jūsų galėtų pasijuokti ir pasakyti kokie jūs buvot buki, ar dėl kokios kitos priežąsties?
Jus kuo vadovaujates kalbėdami šitas nesamones?
Tai naujausios žinios iš Alekso Džonso radio laidos. Kalba eina apie FEMA koncentracines stovyklas ir jau šiuo metu paruoštus šimtus tūkstančių plastikinių karstų galinčius talpinti 3/4 kūnus. Amerikiečiai yra pakraupę ir ruošiasi antrai revoliucijai, nežinia ar laimės karinis režimas įvedus Maršalo įstatymą, ar nugalės Amerikos piliečiai. Šiuo metu kariškiai mokinami reiduoti JAV miestus ir konfiskuoti legaliai įsigytus ginklus.
Šiuo metu jau yra 600 vietų Amerikoje kur jau dabar sudėta šimais tūkstančių plastikinių karstų. Tai ne sąmokslo teorija, tai yra tai kas vyksta jau dabar.
Ieškokite per YouTube "FEMA concentration camps" arba "FEMA coffins".
Arba tiesiog žiūrėkite čia:
Aš taipogi mausiu iš Anglijos nes nenoriu rizikuoti savo bei šeimos narių gyvybėmis. Tuo sunku patikėti bet tai vyksta jau dabar.
Taipogi apsilankykite tinklapy www.atoveiksmis.lt. Kolkas labai užsiėmęs ir neturiu laiko talpinti šviežiausią informaciją, bet kai tik susitvarkysiu savo reikalus pradėsiu rimtai dirbti ties tinklapiu.
Kas sėdi Lietuvoj, patariu pradėti ruošti ar pirkti konservus ir nusiteikti nepatiems geriausiems laikams. Nežinau kas būtent bus Lietuvoj, bet bent jau JAV ir Anglijoj manau vyks masinės žmonių žudynės panašiai kaip nacių ar komunistų valdymo laikais...
SEKMĖS !
Dienos anekdotas
- Brangioji, ką tau padovanoti gimtadienio proga?
- Man visiškai tas pats, tik kad dėžė automatinė būtų.