Užsiregistruok Klase.lt ir galėsi diskutuoti šioje ir daugybėje kitų diskusijų temų.
Belfaste.pirkau pries savaite.212 eau de toilette,kartu su duso ir po skutimosi geliu kainavo 19.99.krize S.Airijos nepasieke
))))))))
dar statistikos : perfume turi 15-40% kvepalu koncentrato
eau de parfum turi 7-15% koncentrato
eau de toilette 1-6% koncentrato
pirmu dvieju tikrai nesu mates normaliose kvepalu parduotuvese,gal del dideliu kainu paprasciausiai neapsimoka 
patys pigiausi tai Eau de cologne
ziurint kiek miligramu pirksi,nezinau bet visokiu eau de parfume ir parfume nesu mates. kiek perku visi buna eau de toilette. kaip pvz galiu parasyti kainas VERSACE 100ml kainavo 80€, ARMANI code 50ml - 40€, CERUTIsi 40ml - 62€, D&G light blue 75ml - 60€ ir visi jie eau de toilette.Taip ,kad nezinau kur tu radai 212 uz 20 svaru,nes kiek zinau svaras dabar nuo euro nedaug besiskiria.
su sventem visu pirma visus
...o del kvapu tai galima diskutuoti be galo,nes skoniai visu skirtingi...bet pastebejau kad jaunos paneles daugiau megsta saldzius kvapus..solidzios moterys klasikinius..o babutems tik duok pakalnuciu,alyvu,jazminu
..mano kvapai ivairus,ziurint kur einu...
visada mano masinos kiseneje yra Kenzo kvepalai ,jie tiesiog mano asmenybe,-ka as be ju daryciau
eau de toilette-pigiausi,eau de perfume-brangesni,perfume-brangiausi.nezinau kaip kiti kvepalai,bet 212eau de toilette kainuoja 20 svaru,212eau de perfume 35 svarai,212perfume 50 svaru.manau ir visi kiti kvepalai skirstomi pagal kokybe.
Kiek esu pastebejus,paprastai vyrams ant buteliuko yra rasoma:eau de toilette.Netgi ant Antonio banderas tas pats parasyta
turiu daug megstamu : versace,armani black code,d&g light blue,ceruti ir t.t. Skrendant aerouoste visada nusiperku duty free parduotuvese ka nors naujo
neisivaizduoju savo gyvenimo be Angel...
Sutinku, Duende del Pozo esenciale nuostabūs jau dešimt metų jais kvėpinuosi.O vyrai tokie pastovūs Rycka 212 geri,
patys paciausi Chanel Chance (žalsvos sp
) taip pat Duende del Pozo
jau daug metu nauduju 212,nezinau kodel,bet kitokiu nepripazystu.
Džiaugiuosi sulaukus pasisakymų.Man patinka daug kvepalų,tiesiog pagal nuotaiką.Mėgstu ir saldžius ir vaisinius ir gėlių kvapo.Dabar kvepinuosi GUCCI BY GUCCI .
Fahrenheit - vienareiksmiskai
Cia yra skonio reikalas.Pavyzdziui man labiausia patinka MEXX
Paloma Picasso...rekomenduociau visoms turincioms subtilu ir isskirtini skoni. Nepakartojami, visuomet sulaukiu n- komplimentu.
gucci, diesel naujas ypac dabar fainas
),versace d&g light 
Geras pasirinkimas
koks bebutu kvapas, bet tai turi buti antonio bederas
Čia labai moteriška tema,bet vyrai irgi kviečiami,nes labai daug sukurta kvepalų vyrams,tik ar visi juos vartoja?
Ilgą laiką kvepalai buvo nesvarbūs,jie laikyti menku,nereikšmingu niuansėliu.Ir tik pastaruosius porą dešimtmečių,pas mus atsiradus vakarietiškų higienos,kosmetikos ir parfumerijos parduotuvių,žmonės ėmė atidžiau domėtis kvepalais,rūpintis,koks kvapas kokia proga tinka.Kvepalai-labai individuali ir intymi įvaizdžio detalė....J.Statkevičius
Dienos anekdotas
- Brangioji, ką tau padovanoti gimtadienio proga?
- Man visiškai tas pats, tik kad dėžė automatinė būtų.